SIKSAK OMPELUKOULU TOIMII NÄIN

TUTUSTU

SikSak Ompelukoulu on 12-osainen kurssikokonaisuus, joka opettaa sekä kaavojen piirtämisen että vaatteiden tekemisen perustekniikat. Näillä Ompelukoulun nettisivuilla voit tutustua perusteellisesti Ompelukoulun toimintaideaan.

SikSak Ompelukoulussa pärjää niin aloitteleva kuin pidemmällä ompeluasioissa oleva ompelun harrastaja. SikSak Ompelukoulu toimii verkkokouluna netissä ja opiskelijat osallistuvat opetukseen juuri silloin kun heillä on aikaa.

VALITSE

Jos olet aloittelija tai vasta vähän ompelua harrastanut, suosittelemme, että aloitat opiskelusi Ompelukoulussa kurssijaksosta nro 1 ja jatkat opiskelua jakso kerrallaan numerojärjestyksessä.

Jos taas olet jo harrastanut ompelua pidempään, voit tilata vain sellaiset kurssijaksot, joiden sisältö tuntuu taitojasi täydentävältä. Kurssijaksoja voit aina tilata missä järjestyksessä haluat.

SIIRRY TILAUSSIVULLE

Klikkaa tilauskuponkiin ja täytä kysytyt asiakastiedot sekä lisää ostoskoriin haluamasi kurssijaksot. Kun tilauksesi on valmis, siirry kassalle.

MAKSA KASSALLA

Verkkokauppa laskee tilauksesi yhteissumman. Valitse miten haluat maksaa. Maksuvaihtoehtoina ovat pankkitunnuksilla maksettavat verkkopankkimaksut tai Visa- ja Mastercard-luottokorteilla maksettavat maksut. Yhden kurssijakson hinta on 19,90 € (sis.24% alv).

SAAT TILAUSVAHVISTUKSEN

Kun maksusi on kirjautunut verkkokaupan tilille, saat sähköpostiisi vahvistuksen tilauksestasi. Sähköpostissa on kurssijakson/jen latausohjeet ja voit tulostaa tilaamasi kurssioppaat tietokoneellesi saman tien opiskeltaviksi. Tilausvahvistuksen oikeassa kulmassa lukee Ladattavat tiedostot ja sen alla on alleviivattuna esimerkiksi Osa 1 tai minkä osan oletkin tilannut. Klikkaa tekstiä Osa 1 ja aineisto latautuu tietokoneellesi.

TERVETULOA SIKSAK OMPELUKOULUUN

www.ompelukoulu.fi