SIKSAK OMPELUKOULU TOIMII NÄIN

SikSak Ompelukoulu on 12-osainen kurssikokonaisuus, joka opettaa sekä kaavojen piirtämisen omilla mitoillasi että vaatteiden tekemisen perustekniikat kankaiden leikkaamisesta ompeluun. SikSak Ompelukoulu on tarkoitettu sekä itsekseen opiskelijoille että koulujen, ammattikoulujen ja opistojen ompelukurssien oppimateriaaliksi.  SikSak Ompelukoulu on verkossa toimiva nettikoulu, jossa voit opiskella juuri silloin kuin sinulla on aikaa. 

Aloittelijoista edistyneempiin – jokaiselle jotakin !

Tutustu SikSak Ompelukoulun kurssisisältöön näillä sivuilla. Jos olet aloittelija tai vasta vähän ompelua harrastanut, suosittelemme, että aloitat kurssijaksosta nro 1 ja jatkat opiskelua jakso kerrallaan numerojärjestyksessä. Näin saat kootuksi itsellesi varsinaisen vaatteiden tekemisen mitä-missä-milloin-tietopaketin, josta on hyötyä ja iloa sinulle koko loppuelämäksesi.

Jos taas olet jo harrastanut ompelua pidempään, voisit kokeilla tilata vain sellaiset kurssijaksot, joiden sisältö tuntuu taitojasi täydentävältä. Kurssijaksoja voit aina tilata   missä järjestyksessä haluat.


Tilaaminen on helppoa !

Klikkaa ostoskoriisi yksi tai niin monta SikSak Ompelukoulun kurssijaksoa kerralla kuin haluat ja kerro kassalla, miten haluat tilauksesi maksaa. Maksuvaihtoehtoina ovat pankkitunnuksilla maksettavat verkkopankkimaksut tai Visa- ja Mastercard-luottokorteilla maksettavat maksut. Yhden kurssijakson hinta on 19,90 € (sis.alv 24%). Pidätämme oikeuden SikSak Ompelukoulusta riippumattomiin hinnanmuutoksiin kurssin aikana.

Kun maksusi on kirjautunut SikSak Ompelukoulun tilille, saat sähköpostiisi latausohjeet, joilla tallennat uuden kurssijaksosi. Tietokoneen ruudulla sinun on helppo opiskella uusia ompeluasioita tai jos haluat, voit tulostaa aineistosta paperikopion itsellesi.

Kopiointi on kielletty

SikSak Ompelukoulun oppimateriaalin osittainenkin lainaaminen, valokuvaaminen ja kopioiminen ilman tekijöiden kirjallista lupaa on tekijänoikeuslain mukaisesti ankarasti kielletty.

Ompelukoulun vaatemallit, kaavat ja työohjeet on suunniteltu vain opetuskäyttöön, joten niiden kopiointi, toteutus ja monistaminen sellaisinaan kaupallisessa tarkoituksessa on myös ehdottomasti kielletty. Ota yhteyttä ompelukouluun, jos haluat tehdä Ompelukoulun malleja ja kaavoja käyttäen myytäviä vaatteita.

SikSak Ompelukoulu ei korvaa taloudellisesti vahinkoja, jotka aiheutuvat ohjeissa tarkasta kontrollista huolimatta mahdollisesti olevista paino- tai muista virheistä.